Teameffectiviteit

Teameffectiviteit

 

Ik kwam laatst deze tekst weer tegen

 

CFO asks CEO: ''What happens if we invest in developing our people and then they leave us?''

CEO:'' What happens if we don't, and they stay?''

  

Als in een organisatie blijkt dat een of meerdere medewerkers kennis tekort komen op vaktechnisch gebied, dan wordt er al snel gekeken naar een cursus of opleiding voor dit kennis tekort. Maar hoe zit dit als er een tekort is met bepaalde competenties of als de teamspirit niet optimaal is of je medewerkers niet lekker in hun vel zitten? Waarom werkt het ene team als een goed geoliede machine en past zich makkelijk aan bij veranderingen terwijl het andere team blijft hangen?

 

De wereld om ons heen verandert en dus moeten de bedrijven mee veranderen. Hierdoor wordt er van medewerkers en teamleden vaak meer dynamiek, flexibiliteit en communicatie gevraagd. Hierdoor is het dus niet alleen belangrijk om medewerkers te hebben met veel vaktechnische kennis, maar dat je dus een team hebt dat effectief samenwerkt. En dat betekend dat het als bedrijf ook verstandig is om hierin te investeren.

 

Wij van Change2succeed bieden maatwerk trajecten aan waarin we met behulp van Insights gaan werken. Niet saai terug de schoolbanken in, maar gezellig met elkaar dingen ervaren en beleven. Maar tegelijk ook ontwikkelen en leren!

 

Deurne, 12 juni 2017

Suzanne van Driel-van Bussel

Please publish modules in offcanvas position.